Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Μαγειρεύω υγιεινά για την οικογένειά μου, η Συνταγή και το Βίντεο


Bronoise: Μικρά κυβάκια
Μπλανσαρισμένα: Ζεματισμένα
Στο τέλος προσθέτει στο μίγμα και λίγο στραγγιστό γιαούρτι.
Για τη σπιτική μαγιονέζα, σε 2 κρόκους αυγών αναλογεί 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα και περίπου 150 ml ελαιόλαδο που προσθέτει σιγά σιγά για να μην κόψει, ενώ χτυπάει συνεχώς με σύρμα. Εδώ έχει βάλει 4 κρόκους και 2 κ.σ. μουστάρδα.
Τα ζυμαρικά, μόλις τα κατεβάσει από τη φωτιά τα ρίχνει σε νερό με πάγο για να σταματήσει ο βρασμός και τα σουρώνει.

Καλή Επιτυχία!