Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Απογευματινές Δραστηριότητες

Αγαπητοί γονείς,

με πρωτοβουλία του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, έχουν προγραμματιστεί απογευματινές δραστηριότητες που θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013. Τα τμήματα διαμορφώθηκαν ως εξής:
Δραστηριότητα
για Τμήματα
Ημέρα
Ώρα
Παραδοσιακοί Χοροί μαθητών
Γ, Δ, Ε & ΣΤ
Τρίτη
4:30-5:30
Παραδοσιακοί Χοροί μαθητών
Α, Β & Γ
Τετάρτη
6:30-7:30
Σκάκι

Πέμπτη
4:30-5:30
Εικαστικά
Γ, Δ & Ε
Παρασκευή
4:30-5:30
Εικαστικά
Α, Β & Γ
Παρασκευή
5:30-6:30
Μουσικοκινητικό Εργαστήρι

Παρασκευή
4:30-5:30
Αρμόνιο

Παρασκευή
5:30-6:30
Κατασκευή και Εκμάθηση Κρουστών

Παρασκευή
6:30-7:30
Εικαστικό Εργαστήρι Γονέων

Παρασκευή
6:30-7:30
Παραδοσιακοί Χοροί Γονέων

Παρασκευή
5:30-6:30
Yπενθυμίζουμε ότι:

1.     Οι πληρωμές γίνονται προκαταβολικά, στο τελευταίο μάθημα κάθε μήνα (με εξαίρεση τον πρώτο μήνα που θα γίνει στο πρώτο μάθημα), στο μέλος του Δ.Σ.  το οποίο θα είναι παρόν στη δραστηριότητα για να φροντίζει την ασφάλεια των παιδιών.

2.     Μαθήματα που χάνονται στο μήνα, σε περίπτωση αργίας αναπληρώνονται, κατόπιν συνεννόησης, είτε με συμπληρωματικό μάθημα είτε με αύξηση του χρόνου μαθήματος, ανά περίπτωση.

3.     Σε περίπτωση που κάποιο παιδί επιθυμεί να σταματήσει τη δραστηριότητα, παρακαλούμε να ενημερώνει έγκαιρα το Δ.Σ., ώστε να μην επιβαρύνεται με την υποχρέωση καταβολής διδάκτρων για τον επόμενο μήνα.

4.     Όλες οι δραστηριότητες υλοποιούνται από πτυχιούχους/πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

5.     Το Τμήμα Εικαστικών Γονέων θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν συμπληρωθεί ο ελάχιστος απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών.
Θέλουμε να γνωρίζετε πως τα χρήματα της μηνιαίας συνδρομής θα διατίθενται αποκλειστικά για την πληρωμή των δασκάλων. Ο Σύλλογος δεν (θα) έχει οικονομικό όφελος. Εάν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους οι συμμετοχές αυξηθούν και υπερ-καλυφθεί το κόστος πληρωμής των δασκάλων, τα επιπλέον χρήματα θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών της συγκεκριμένης κάθε φορά δραστηριότητας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι, στην περίπτωση των εικαστικών, θα μπορούσαν να καλυφθούν τα αναλώσιμα της δραστηριότητας. Σε αυτή τη περίπτωση θα σας ενημερώσουμε σχετικά.
Σαν Δ.Σ. μας ενδιαφέρει να μπορούμε να παρέχουμε στα παιδιά και τους γονείς δραστηριότητες δημιουργικές και ψυχαγωγικές στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. 
Όσοι γονείς ενδιαφέρεστε να συμμετέχουν τα παιδιά σας ή εσείς και δεν το έχετε δηλώσει, μπορείτε ακόμη, στέλνοντας στο σχολείο συμπληρωμένη τη σχετική αίτηση.
  
Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών
"